Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 53 звернення.

Громадська рада продовжує збирати повідомлення від мешканців. Це допомагає всім службам мерії Дніпра на чолі з Борисом Філатовим. Усі гілки міської влади працюють на загальний результат. Допомога дніпрянам - це оперативно вирішувати їхні проблеми.

Головне за день:

16 березня вдень були знеструмлені кілька об'єктів критичної інфраструктури КП «Теплоенерго». Це будинкова котельня по вул. Бельгійська (опалює 3 будинки), ТРП по вул. В. Антоновича, котельня по просп. Мануйлівський. Ці об’єкти вже у роботі.

Але до пізнього вечора 16 березня деякі об’єкти залишалися знеструмлені на ж/м Тополя-2. Там ДТЕК вела аварійні роботи. За повідомленнями містян деякі адреси були відключені з 15:00. Світло частково увімкнули. Там, де його досі немає, обіцяють повернути до 12:00  сімнадцятого березня.

Вода:

- просп. Героїв, 45: падав тиск, але вже все у нормі. Вода є;

- вул. Канатна, 58: під час ремонту у водопроводній камері за адресою вул. Канатна, 60 вимило частину ґрунту. Яму у дворі вже засипали шлаком. Чорнозем на городі, на жаль, відновити неможливо - у  КП «Дніпрводоканал» є тільки звичайний ґрунт;

- вул. Юлії Залюбовської, 14: сьогодні у Вас проведуть роботи. Шукають способи підняти тиск води.

Тепло:

Дніпряни просять подовжити опалювальний сезон. Аргументи такі: для маленьких дітей ще холодно. Люди почнуть грітися обігрівачами, створюючи аварійні ситуації. Для енергосистеми це неприпустимо. Тепло можна зменшити, але залишити до квітня.

«Не хотілося б залишитися у березні-квітні без опалення», - пише дніпрянка Тамара.

Каналізація:

- вул. Банківська, 8, (сел. Краснопілля): каналізацію промили. Мешканці задоволені. Працювало КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Каштанова: три люки на пішохідних доріжках, які вкрали вандали, відновлені. Мешканці дякують: «Спасибі усій команді!»

Зв'язок:

- Пилипа Орлика, 15: Київстар повідомляє, що зв'язок вдалося налагодити. Мешканці підтверджують і дякують.

Соціальна підтримка:

- вул. Добровольців, 2: одинока пенсіонерка не включена у списки на огляд квартири через відсутність документів на неї. Рідні привезли, а соціальний працівник вже займається всім іншим;

- вул. Філософська, 44: одинока пенсіонерка та онук з інвалідністю потребують ремонту труби. Зроблять. Якщо для ремонту знадобиться матеріальна допомога – допоможуть зібрати необхідні документи.

ЖКГ:

- вул. Харківська, 2, мешканці дякують: «Йде дощ, а стіна котельні вже захищена. У дворі прибрали все сміття», - пише днірянка Віктория.

Ливнева каналізація:

- вул. Дарницька, 26: продавлена решітка дощоприймача. Сьогодні мають замінити.

Транспорт:

- маршрут 111: дніпряни просять додати в графік маршрута, який є на кінцевих зупинках та в салоні, також і денні рейси.

Аварійні дерева:

- просп. Богдана Хмельницького, 16-А, мешканці дякують: «Після звернення упродовж 3-х днів було проведено обстеження та обрізка аварійних дерев у дворі будинку. Бригада «Зеленбуду»працювала дуже акуратно та якісно. Після обрізки все вивезено та прибрано. «СПАСИБІ!» - пише дніпрянка Аліна;

- просп. Д. Яворницького, 6, мешканці дякують: «Хочу висловити вдячність за оперативність і згуртованість бригаді «ЗЕЛЕНБУДУ» (ред. КП «Міськзеленбуд» ДМР) під керівництвом Катерини Вікторівни Редьки. Поки одні встановлювали техніку та спилювали сухостій, бригада жінок пройшла уздовж проспекту, позначила дерева, гілки яких лежать на ЛЕП і тролейбусних дротах. Їх спилять, коли депо відключить електроенергію на магістралі. Одразу приїхала машина та забрала гілки вже спиляної тополі. Поки почали спилювати акації та звільняти від гілок ЛЕП у дворі, усе вже спиляне завантажили та навіть асфальт підмели! І це все під дощем!!! З 9 до 13 все закінчили та поїхали обрізати дерева на іншій ділянці. Маніпулятор забере стовбур і двір буде чистим. Спасибі!!! Керівників таких бригад треба берегти та заохочувати за згуртовану роботу бригади та нереальну оперативність», - пише дніпрянка Ірина.

Заявки щодо проблем з тепло- чи водопостачанням можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/