Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 36 звернень.

Громадська рада продовжує збирати повідомлення від мешканців Дніпра щодня, аби міська влада на чолі з Борисом Філатовим мала змогу оперативно та ефективно допомагати громадянам.

Отже, пральня-хімчистка «Фабрика Ювілейна» (Верещагіна, 107), від незаконних зливів якої в каналізацію страждали мешканці як мінімум двох вулиць Кривоноса та Травневої, все ж прочистила свій колектор та припинила переповнювати мережі відходами. Мешканці вул. Кривоноса, де із ванн текли фекалії, повідомляють: зараз чисто і на цей момент проблему усунуто.

Проблему вдалося усунути завдяки небайдужим містянам, Громадській раді у співпраці з мерією, яка задіяла КП «Дніпроводоканал» та інспекцію з благоустрою. Директор фабрики також свої зобов'язання виконав.

Мешканці дякують усім причетним. Цю історію можна побачити тут:

https://t.me/korbanofficial/1014

https://t.me/korbanofficial/1018

https://t.me/korbanofficial/1039.

До іншого:

Про відсутність світла 8 березня повідомляли:

- вул. Арабатська;

- просп. Богдана Хмельницького;

- просп. Гагаріна;

- вул. Гончарова;

- вул. Ізмайлівська;

- вул. Металургійна;

- вул. Олеся Гончара;

- вул. Паршина;

- сел. Таромське (декілька вулиць).

При цьому деяким абонентам ДТЕК надавала різну інформацію, чи то планові ремонти, чи то аварійні відключення.

Тепло:

- вул. Алана Шепарда, 29: після  ремонтних робіт на тепломережі просять відновити асфальт. Повідомляємо: відновлять, як тільки дозволить погода. Зазвичай, це квітень;

- вул. Савкіна, 6: сума у платіжці за тепло не залежить від кількості днів у місяці. А залежить виключно від обсягу тепла.

Каналізація:

- вул. Героїв Чорнобиля, 35: засмічена каналізація у приватному будинку. Повідомляємо: мешканці приватного сектору  проводять такі  роботи самотужки;

- пров. Червонополянський, 9: люк на проїжджій частині має кришку, яка не може його повністю закрити. Це несе небезпеку як авто, так і людям. Під час перевірки виявили, що люк належить приватній компанії, яку вже не раз просили навести лад у своєму майні. Ситуацію також перевірить інспекція з благоустрою;

- вул. Універсальна, 29: відкритий колодязь. Відповідні служби взяли це питання в роботу. До речі, борг будинку по Універсальній, 27 – 321 000 грн на 151 платника; борг будинку по Універсальній, 29 – 275 000 гривень на 115 платників.

Транспорт:

- трамвай № 15: прохають поставити зупинки по обидві сторони руху цього маршруту.

Вуличне освітлення:

- вул. Ударників. «Немає вуличного  освітлення від слова «зовсім». Без ліхтарика  дороги не знайти», — пише дніпрянка Ганна. Відповідаємо: у планах КП «Міськсвітло» встановити на цій вулиці  27 ліхтарів і протягнути 1200 м проводу. Зробити це збираються до 1 червня.

Аварійні дерева:

- вул. Роторна, 8: мешканці дякують за омолодження дерев.

Заявки щодо проблем з тепло- чи водопостачанням можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/