Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Комунальні служби інформують

Через загрозу ракетної атаки у Дніпрі приватні енергопостачальні компанії застосували вночі превентивні відключення електропостачання. У зв'язку з цим зафіксовано зупинки районних і квартальних котелень КП «Теплоенерго» по вул. Батумській, вул. Калиновій, просп. Миру, просп. Слобожанському, по вул. Шолохова та вул. Дементьєва.

Також було знеструмлено котельні і теплорозподільчі пункти КП «Теплоенерго» у Чечелівському районі по вулицях: Руденко, Янгеля, Макарова, Титова, Н. Алексєєнко, Робоча.

Без електроенергії були і деякі будинкові котельні в Центральній частині міста. Також знеструмлення об'єктів теплопостачання фіксувалися й у Центральному та Соборному районах.

Наразі подача електроенергії на котельнях та ТРП поступово відновлюється.

За минулу добу, 8 березня, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 23 засмічення на каналізаційних мережах водовідведення, а також ліквідовано 15 пошкоджень на мережах водопостачання. Найсерйозніші з них:

- вул. Немировича-Данченка;

- вул. Шевченка.

З самого ранку аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» продовжить ліквідацію пошкодження на водопроводі по вулиці Тихій, 30. Через це припинено водопостачання декількох селищ - Кам'янка, Ракшівка та Волоське.

Водопостачання буде відновлено до кінця дня.

Станом на 06:00 завершені аварійні роботи на вулиці Мазуренка, 1. Комунальники працювали всю ніч. Наразі вже відновлено водопостачання в будинках на наступних вулицях:

- вул. Мазуренко;

- вул. Весела;

- вул. Михайлова;

- вул. Артюшенко.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Станом на 6 ранку проблеми з водопостачанням у Дніпрі відсутні. Всі підвищувальні насосні станції працюють та повністю забезпечують подачу води у будинки мешканців.

Наразі у Дніпрі у звичному режимі працюють об'єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні та теплорозподільчі пункти цих підприємств.

Аварійні ситуації на мережах теплопостачання відсутні.

Міська влада опікується об’єктами критичної інфраструктури та робить все можливе, аби ніщо не вплинуло на їхню  роботу. Всі проблемні ситуації з подачею води та тепла в будинки дніпрян міська влада тримає на контролі та вирішує у найкоротші терміни.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12