Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Черговий по місту перевірив виконання доручення мера щодо оновлення відеоуроків для платформи від «єДніпро» та допомоги мобільним операторам

Стабільний зв’язок навіть під час відключень світла. Таке завдання поставив міський голова Борис Філатов, зустрічаючись з представниками мобільних операторів. За підтримки міської влади вони отримали 15 генераторів для живлення обладнання. 

Сьомого березня заступник міського голови з питань цифрової трансформації Костянтин Цепенніков, який цього дня є черговим по місту, перевірив виконання доручення очільника Дніпра щодо забезпечення якісного мобільного покриття. Він відвідав регіональне відділення та технічний майданчик компанії «Київстар». Цей мобільний оператор отримав від міста 4 дизельних генератори для підключення базових станцій. 

«Переконався, що все обладнання справно функціонує. Генератор за відсутності електроживлення підключають до обладнання, а відтак — маємо стабільний мобільний зв’язок. Продовжуватимемо тісну взаємодію з операторами, аби мешканці завжди були зі зв’язком», — підкреслив Костянтин Цепенніков. 

Також черговий по місту відвідав знімальний майданчик, де записують відеоуроки для безкоштовної платформи від «єДніпро» (https://edu.dniprorada.gov.ua) з підготовки абітурієнтів до Національного мультипредметного тесту (НМТ). Представник міської влади проінспектував доручення мера Дніпра Бориса Філатова щодо оновлення цієї платформи, яка була створена торік, аби 11-класники змогли якісно підготуватися до цьогорічного тестування. 

«Відвідавши «Центр професійного розвитку "Освітня траєкторія"», де записують відеоуроки для платформи, переконався, що процес проходить цілком за графіком. На платформі за 9-ма предметами буде викладено понад 150 відеоуроків. Залучені найкращі педагоги міста. Тож випускники зможуть у доступній формі підготуватися до складання Національного мультипредметного тесту. Платформа є цілком зрозумілою, зі зручним інтерфейсом. Досить швидко можна реєструватися в особистому кабінеті», — зазначив Костянтин Цепенніков.