Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Комунальні служби інформують

За повідомленням НЕК «Укренерго», на сьогодні, 2 березня, ліміти споживання електроенергії для Дніпропетровської області відсутні. Це означає, що відключень світла протягом дня у Дніпрі не буде.

Енергетики зазначають, що у разі перенавантаження мереж можливі обмеження електропостачання згідно зі стабілізаційними графіками.

Просимо розумно споживати електроенергію та за можливості обмежити використання електроприладів або ж взагалі відмовитися від їхнього використання. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах та стабілізувати енергосистему.

За минулу добу, 1 березня, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 32 засмічення на каналізаційних мережах водовідведення, а також ліквідовано 22 пошкодження на мережах водопостачання. Найсерйозніші з них:

- вул. Ларіонова;

- вул. Мокієвської;

- вул. Запорізьке шосе;

- просп. Героїв.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Станом на 06:00 проблеми з водопостачанням у Дніпрі відсутні. Всі підвищувальні насосні станції працюють та повністю забезпечують подачу води у будинки дніпрян. Також у Дніпрі у звичному режимі працюють об'єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні та теплорозподільчі пункти цих підприємств.

Також у роботі всі районні, квартальні та будинкові котельні, а також теплорозподільчі пункти КП «Теплоенерго». Теплопостачання дніпрянам забезпечено в повному обсязі.

Станом на 06:00 знеструмлень об’єктів теплопостачання у Дніпрі не зафіксовано. Аварійні ситуації на мережах водопостачання та теплопостачання відсутні.

Міська влада опікується об’єктами критичної інфраструктури та робить усе можливе, аби ніщо не вплинуло на їхню роботу. Усі проблемні ситуації з подачею води та тепла в будинки дніпрян міська влада тримає на контролі та вирішує у найкоротші терміни.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12