Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Комунальні служби інформують

Станом на 06:00 у Дніпрі комунальне господарство працює стабільно. Об’єкти критичної інфраструктури, медичні заклади та містяни з теплом і водою.

У Дніпрі працюють усі підвищувальні насосні станції (ПНС). На цей час у роботі всі котельні та теплорозподільчі пункти (ТРП) всіх теплопостачальних підприємств міста:

- КП «Теплоенерго»;

- КП «Коменергосервіс»;

- КП «Жилсервіс Дніпро».

Опаленням забезпечені всі будинки, які вони обслуговують.

За минулу добу аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» очистили 12 засмічень на каналізаційних мережах, а також усунули 16 пошкоджень на мережах водовідведення. Серед них:

- вул. Січеславська Набережна, 37, Д-300 мм у галереї;

- вул. Сухий Острів, 3, Д-900 мм у галереї;

- просп. Дмитра Яворницького, 55.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

У разі виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:    

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12    

(096) 732-12-12     

(073) 732-12-12

Сьогодні, 27 лютого, Дніпро буде зі світлом.

НЕК «Укренерго» знову не надав обмежень споживання електроенергії для нашої області. Але у разі перевантаження мереж чи загрози ракетної атаки можуть бути обмеження, — повідомляють приватні енергетичні компанії ДТЕК та ЦЕК.

Велике прохання до дніпрян: споживати електроенергію ощадливо, щоб уникати пікових навантажень, зокрема, у ранковий час.

Розподіляйте користування енергоємними приладами почергово впродовж доби. Тоді будемо мати безперебійне електроживлення.