Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 47 звернень. Вони надійшли як у телеграм-канал Геннадія Корбана, так і на гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги при Громадській раді. Найбільша кількість звернень стосувалася світла (31).

Головне за день:

Щоб перемогти путіна, ми маємо бути зібрані і терплячі. Про це в річницю початку повномасштабної російсько-української війни нагадує голова Громадської ради Геннадій Корбан: https://t.me/korbanofficial/1054.

Геннадій Корбан згадав, що з самого початку відкритої війни росії проти України, яка прийшла на зміну гібридній війні, міська влада Дніпра максимально можливо інформувала людей: «ми інформували людей на тому рівні, на якому самі були проінформовані, і наскільки це можливо було зробити».

Присутність представників міської влади в інформаційному полі і правда з їхніх вуст заспокоювали людей, хоча правда була і є гіркою: війна з однією з найбільших ядерних держав світу не може скінчитися за тиждень чи за рік, тому що путін з його амбіціями очільника фашистської держави, що здійснює геноцид українців, не дозволить собі швидко програти. Тому ми, українці, маємо бути зібрані і терплячі, щоб пережити цю трагедію і перемогти путіна і фашистську росію, підсумовує Геннадій Корбан.

До іншого:

Мешканці ж/м Перемога продовжують повідомляти про прорив на теплотрасі. Для його усунення потрібно вимкнути котельню жилмасиву для аварійних робіт. Роботи проведуть 25 лютого: в цей день потеплішає (очікується 8 градусів тепла). Котельню планують зупинити о 5:00 і завершити до кінця дня.

Про майже добу без світла повідомляли з пров. Сурікова у с. Мирному. Компанія ЦЕК сповістила про ремонтні роботи, які тривали більше оголошеного часу.

Також, за повідомленнями мешканців, протягом дня 24 лютого зникало світло на вулицях Робоча і Надії Алексєєнко. Причиною вказують аварійні роботи ЦЕК.

Планові роботи ЦЕК відбулися на просп. Богдана Хмельницького.

Про відсутність світла протягом 24 лютого через заміну кабелю ДТЕК повідомляли з вул. Кемеровської.

Вода:

- вул. Кам’янська, 27: представники КП "УРЕА" обстежили прибудинкову територію. Калюжі біля будинку в зеленій зоні утворює дощова і тала вода. Щоб вода не пошкоджувала будинок, потрібен водовідвід біля відмостки будинку. Цим займуться.

Тепло:

- вул. Інженерна та Козака Мамая: багаторічні проблеми з теплом. Причина - відсутність елеваторів на будинках першої лінії (на деяких будинках району вони є, але проблеми це не вирішує). Відсутність звужуючих пристроїв розрахункового діаметру. До робіт з перепідключення співробітники КП "Теплоенерго" планують приступити після закінчення робіт на ж/м Перемога. Якщо і це не допоможе, то обслуговуюча компанія вже в міжопалювальному сезоні проведе додаткові роботи;

- вул. Калинова, 45: було перефазування, роботи завершено, тепло є;

- вул. Семафорна 40, 52: холодні батареї. Комісійне обстеження квартир проведуть 27 лютого. Працюватимуть КП "Коменергосервіс" і аварійна служба.

- ж/м Тополь 2, буд. 3: працівники "Жилсервіс-5" 24 лютого спільно із спеціалістами КП "Теплоенерго" провели повторне обстеження квартири заявника. Склали акт. Температура повітря на кухні, в кімнаті та залі становить 18 °C, в одній кімнаті 17 °C. Це відповідає нормі. Температура входу 50 °C, температура зворотки 34 °C, що також є нормою. Висновок-система знаходиться у задовільному стані.

Каналізація:

- просп. Богдана Хмельницького, 57: мешканці дякують працівникам КП "Жилсервіс-5" за вирішення питання щодо придомової каналізації.

Вуличне освітлення:

- просп. Мануйлівський – вул. Конотопська: відновлено роботу світлофору. Працювало КП «Транспортна інфраструктура міста»;

- пров. Парусний: мешканці дякують. «Ліхтар світить! 23 лютого пізно ввечорі залишила заявку, сьогодні - 24 лютого о 9:00 ранку телефонує Міськсвітло: сонечко, де полагодити світло? Дякую всім!», - пише дніпрянка Марта.

Аварійні дерева:

- вул. Орловська, 44: мешканці дякують за оперативне видалення найнебезпечнішого дерева, яке викликало побоювання, що його не приберуть.

Мешканці дякують за роботу Телеграм-каналу Геннадія Корбана: «зворотній зв’язок на найвищому рівні», пише дніпрянка Ірина.

Звернутися у телеграм-канал Геннадія Корбана можна за посиланням – https://t.me/korbanofficial/

Заявки щодо проблем з тепло- чи водопостачанням можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/