Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Протягом дня працівниками департаменту надано 1208 консультацій за напрямом діяльності департаменту та опрацьовано 204 звернення на гарячу лінію.

Дніпровський міський соціальний гуртожиток: поточна робота з отримувачами послуг згідно з їх індивідуальними планами.

Проведено захід до Річниці війни «Рік тому життя кожного українця змінилось назавжди». Станом на сьогодні в закладі продовжують мешкати 15 осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 18 до 23 років та 14 внутрішньо переміщених осіб (у т. ч. 2 дітей).

Дніпровський міський центр соціальних служб.

В Коворкінг центрі пройшов тренінг за програмою «Батьківство в радість», взяли участь 14 осіб (друга група), які перебувають у складних життєвих обставинах для підвищення батьківського потенціалу. Взагалі на сьогодні курс охоплює 30 осіб.

На сьогодні у закладі «Мамине щастя» отримують послуги 14 жінок та 19 дітей. Індивідуальна робота з мешканками закладу щодо виконання робочих планів, побудова перспектив майбуття, постановка досяжних цілей. Психологічна робота з відновлення внутрішніх ресурсів і розвиток соціальних зв’язків як зовнішніх ресурсів.

В Центрах соціальної підтримки дітей та сімей на державному забезпечені перебуває 120 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Після шкільних занять проведені патріотичні творчі заняття.