Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Попри труднощі воєнного часу у Дніпрі продовжують виконувати доручення Філатова

У багатоквартирному будинку по вул. Балакліївській, 2 виконують поточний ремонт покрівлі. Роботи проводяться за зверненням мешканців дому до Бориса Філатова під час прийому міського голови. Попри складні часи та економічні виклики у Дніпрі продовжують системно вирішувати нагальні проблеми містян. 

«Мешканці будинку звернулися до міського голови щодо ремонту даху у їхньому домі, і ми отримали відповідне доручення і включили цю адресу до плану ремонтів. Дійсно, покрівля була вже в незадовільному стані — будинку понад 60 років, і ремонт даху колись був частковим. Нині ж цілком його замінюємо. Нове покриття металеве і має більший термін експлуатації. Уже на стадії завершення робіт. За декілька днів плануємо все зробити», — зазначив начальник дільниці КП «Жилсервіс-5» Олег Золотаревський. 

Водночас бригадир Олександр Гладченко додав: «При вкладанні нової покрівлі загальною площею близько 1 700 квадратних метрів встановлюємо й нові водостічні труби». 

Мешканка згаданого будинку Тетяна Олександрівна розповідає: «Дах протікав, сусіди з верхніх поверхів від цього страждали. Активна група мешканців будинку ходила на прийом до міського голови Бориса Філатова з цим питанням. І наше прохання зробити ремонт покрівлі почули. Зараз нам уже закінчують робити новий дах. Вдячні міській владі за реагування та вирішення нашої проблеми».