Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Продовжується робота у  штабі допомоги  постраждалим від ракетних обстрілів на ж/м Перемога у НВК №66. Сьогодні співробітниками департаменту соціальної політики надано 20 консультацій, прийнято 9 осіб щодо надання матеріальної допомоги постраждалим від ракетних обстрілів та 7 особам – на лікування.

Опрацьовано 74 звернення стосовно надання матеріальної допомоги мешканцям міста.

Відділенням професійної реабілітації та соціально-побутової адаптації осіб з інвалідністю Дніпровського міського центру соціальної допомоги надано послуги 29 особам з інвалідністю.

Дніпровський міський центр соціальних служб провів інформативну вуличну акцію щодо інформування містян на тему протидії домашнього насильства та торгівлі людьми. Охоплено 68 осіб.

Пройшов тренінг за програмою «Батьківство в радість», в ньому взяли участь 16 осіб.

Здійснено 10 виїздів мобільної бригади в родини, члени яких потерпіли від домашнього насильства.

Центром соціальної підтримки дітей та сімей "Мамине щастя" проводилася  індивідуальна робота з мешканками закладу щодо виконання робочих планів, побудови перспектив майбуття, постановки досяжних цілей. На сьогодні у закладі "Мамине щастя" отримують послуги 12 жінок та 18 дітей.

Дніпровським міським територіальним центром надано 5 586 гарячих обідів для підопічних. Послугу «Догляд дома» отримує близько 1880 осіб в день.