Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту транспорту та транспортної інфраструктури

Співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» сьогодні протягом дня виконали поточний ремонт 2 трамвайних вагонів та 3 тролейбусів. Відремонтовано 7 рейкових стиків. Замінено 17 колійних тяг та 4 рейкові рубки.

Також проведено техобслуговування 4 стрілочних переводів. Від бруду та наледнів очищено 49 стрілочних переводів. Виконано профілактичний ремонт 2500 метрів контактної мережі. Встановлено 1 опору контактної мережі на заміну аварійної. Проведено профілактичний ремонт на 1 тяговій підстанції.

Працівники КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконали технічне обслуговування 20 вагонів та усунуло 3 течії підземних вод. Здійснено щоденний огляд 15 ескалаторів. Виконано поточний ремонт обладнання підстанції на станції «Покровська».

Колектив КП «Транспортна інфраструктура міста», зокрема, працював на налагодженні контролерів на 8 світлофорних об’єктах та замінив блоки на 2 світлофорних об’єктах. Було здійснено техобслуговування 7 дорожніх знаків та відновлення 2 дорожніх знаків.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 744 штрафи та евакуювала 45 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Надано відповіді на 20 звернень громадян.