Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виготовлення оберегів для захисників — важливий напрям роботи закладів позашкілля у Дніпрі

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну заклади позашкілля Дніпра долучилися до виготовлення оберегів для наших військових. За словами заступниці директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради Тетяни Журової, така творчість є частиною національно-патріотичного виховання як одного з важливих напрямів позашкільної освіти.
«Вихованці закладів позашкільної освіти постійно пишуть листівки, створюють малюнки для військових, виготовляють для них браслети, ляльки-мотанки, янголяток, які наші захисники прикладають до серця. Це все робиться для підтримки наших військових, аби перемога за нами була якнайшвидше. А представники нашого департаменту, виїжджаючи у прифронтові міста, села, до військових, завжди передають такі поробки від дітей Дніпра. Наші воїни тішаться таким дарункам і завжди дякують», – розповіла Тетяна Журова. 
Цього дня у Центрі позашкільної роботи № 1 провели майстер-клас із виготовлення оберегів. 
«Діти вкладають у створення свою силу, енергію, тепло для наших захисників і велику подяку їм за те, що боронять нашу країну», – підкреслила Ольга Іващенко, керівниця творчого гуртка. 
Вихованка закладу Ліза Покулита теж долучилася до створення оберегів. Дівчина переконана, що вони обов’язково допоможуть військовим. 
«Створюю янголятко, аби воно оберігало нашого воїна, а той — якнайшвидше повернувся з перемогою!» – додала дівчина.