Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту транспорту та транспортної інфраструктури

Співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» сьогодні протягом дня виконали поточний ремонт 10 трамвайних вагонів та 5 тролейбусів. Також відремонтовано 7 рейкових стиків. Замінено 12 колійних тяг. Очищено 33 стрілочні переводи. Виконано профілактичний ремонт 2500 метрів контактної мережі. Замінено 2 кронштейни контактної мережі. Проведено профілактичний ремонт на 3 тягових підстанціях.

Працівники КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконало технічне обслуговування 18 вагонів та усунуло 12 течій підземних вод. Проведено щоденний огляд 9 ескалаторів. На станції «Покровська» здійснено міжремонтне обслуговування розподільчих мереж та світильників освітлення стрілочних переводів, тупиків та платформи.

У КП «Транспортна інфраструктура міста» сьогодні, зокрема, працювали над налагодженням контролерів на 4 світлофорних об’єктах та ремонтом 1 пішохідного світлофора. Також здійснено техобслуговування 38 дорожніх знаків.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 981 штраф та евакуювала 64 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Також було надано відповіді на 18 звернень громадян.