Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: оперативна інформація станом на 14:00

10 лютого. Оперативна інформація на 14:00

Більше 3 годин через загрозу ракетного удару тривала тривога по всій Україні. За цей час росія завдала масований удар по містах України та об’єктах критичної інфраструктури. 

Аби уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури, по всій Україні з самого ранку були введені превентивні відключення електроенергії. 

Українські сили ППО збили більшість ворожих ракет, проте є й випадки влучання в мережі електропостачання в 6 областях. Через що в країні наявні перебої зі світлом. Про це повідомив міністр енергетики України Герман Галущенко. 

Зараз наші енергетики вже працюють над відновленням електропостачання по всій Україні, зокрема і у Дніпропетровській області. 

Нагадуємо, що на сьогодні у Дніпрі працюють більше 80 Пунктів незламності. Всі вони забезпечені генераторами, тож там можна підзарядити свої гаджети, зігрітися та випити гарячі напої.

Також в Пунктах незламності є ігрові зони для дітей, куточки матері та дитини, кімнати для відвідувачів з домашніми тваринами. Пункти забезпечені питною та технічною водою, мають невеликий запас їжі та аптечки.

У разі потреби звертайтеся до Пунктів незламності. Їх адреси можна знайти на офіційному сайті мерії Дніпра.

Наразі у Дніпрі знову оголошено повітряну тривогу. Не ігноруйте її та знаходьтесь в укриттях.