Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Гарні емоції та самопочуття: дніпрян елегантного віку запрошують на оздоровчу руханку в «Університет третього віку»

У Дніпрі, в «Університеті третього віку», проходять не лише освітні, дозвіллєві заходи, а й спортивного направлення. За словами завідувачки сектору планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Маргарити Прядки, оздоровча руханка — одна з найулюбленіших серед учасників. 

«Уже з березня буде нова група. Тому вже зараз запрошуємо оновлювати анкети для участі. Відвідувати такі заняття, а також інші направлення нашого проєкту можуть і внутрішньо переміщені особи. Тож запрошуємо усіх охочих приєднатися до дружньої родини слухачів соціального проєкту», — підкреслила Маргарита Прядка. 

Тренерка Олександра Гура, яка проводить заняття, розповідає: «Під час руханки розминаємо усі групи м’язів, від голови до ніг. Для гарного фізичного самопочуття це дуже важливо. Також є вправи з танцювальним направленням. Зі слів учасниць, їм легше дихається після такої руханки, перестають боліти суглоби, з’являється більше активності в цілому». 

Слухачка УТВ пані Валентина — одна з постійних відвідувачок спортивної руханки.  

«Вправи з елементами танців дарують неабияку радість, гарні емоції, самопочуття. Не перестаємо дякувати міській владі за такий чудовий проєкт, як «Університет третього віку». Завдяки заняттям, різним заходам ми не падаємо духом у ці непрості часи», — підкреслила жінка. 

До проєкту «Університет третього віку» можуть долучитися жінки віком від 55 років, чоловіки – від 60-ти. Необхідні документи: паспорт, ідентифікаційний код, пенсійне посвідчення, довідка про взяття на облік (для ВПО). Телефони: (093) 134-46-69,  (068) 753-71-71, (093) 264-50-34, (099) 607-56-97 (вайбер).