Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпро піклується: для безпеки водіїв по проїзду Гальченка улаштовують колесовідбійний брус

У Дніпрі з початку року відновили роботи зі встановлення колесовідбійного бруса. Торік цього не проводили через дію постанови Кабміну № 590. Однак, після внесення змін до неї у Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова відновили таку важливу роботу задля безпеки мешканців. Колесовідбійний брус встановили вже на двох локаціях. Нині роботи тривають на проїзді Гальченка. 

«Тут буде улаштовано близько 1,5 км двостороннього бруса та близько 700 метрів — одностороннього. Загалом по місту на цей рік заплановано встановити  близько 6,5 км колесовідбійного бруса на різних ділянках. На такому брусі двошарове цинкування, яке захищає від корозії. Після закінчення робіт на проїзді Гальченка перейдемо на просп. Слобожанський, де ми не встигли закінчити певну ділянку», — зазначив заступник міського голови Михайло Лисенко. 

Він також додав: «Колесовідбійний брус встановлюємо, враховуючи дані поліції щодо найбільшої кількості аварій, які трапляються на тих місцях. Наприклад, після улаштування такого бруса на вул. Набережній Заводській, Набережній Перемоги внаслідок виїздів на зустрічну смугу руху не загинула жодна людина».