Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Комунальні служби інформують  

 На сьогодні НЕК «Укренерго» надала обмеження споживання електроенергії для Дніпропетровської області на період з 06:00 до 00:00. На нашу область виділити 1422 МВт.

Завдяки цьому у Дніпрі протягом дня діють стабілізаційні відключення світла — згідно із погодинними графіками. Стабілізаційні графіки діятимуть, доки наша область не перевищить виділені «Укренерго» ліміти. У разі надмірного споживання електроенергії введуть екстрені відключення.

За повідомленням «Укренерго», вночі споживання електроенергії обмежуватися не буде.

Просимо розумно споживати електроенергію та за можливості обмежити використання електроприладів або ж взагалі відмовитися від їхнього використання. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах та стабілізувати енергосистему.

Дізнатися, коли за графіком у вас мають вимкнути світло, можна за посиланнями:      

- якщо ви абонент ДТЕК – https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns

- якщо ви абонент ЦЕК – https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/754-timchasovi-grafiki-pogodinnikh-vidklyuchen.html

Станом на 6 ранку відновлено роботу квартальної котельні по вул. Сумській, яка забезпечує теплом 21 будинок. Вночі вона тимчасово не працювала через відсутність фази. Фахівці енергетичної компанії провели ремонтні роботи та усунули проблему. Після цього теплопостачання споживачам відновили.

Наразі всі районні, квартальні та будинкові котельні, а також теплорозподільчі пункти КП «Теплоенерго» працюють у звичному режимі.

Також у Дніпрі працюють усі об'єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні цих підприємств.

Аварійні ситуації на мережах теплопостачання відсутні.

За минулу добу, 5 лютого, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 24 засмічення на каналізаційних мережах водовідведення, а також ліквідовано 15 пошкоджень на мережах водопостачання. Найсерйозніші з них:

-  просп. Олександра Поля, 11-А;

-  вул. Байкова, 160.

Станом на 6 ранку проблеми з водопостачанням у Дніпрі відсутні. Всі підвищувальні насосні станції працюють у штатному режимі.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Сьогодні аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» продовжує ремонтні роботи з ліквідації аварії, яка сталася на водоводі по вул. Яна Гуса, 36. Наразі перекрито водопостачання будинкам № 1-50. Комунальники роблять все можливе, аби якнайшвидше відновити людям водопостачання.

У разі виникнення будь-яких проблем на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:    

(056) 732-12-12    

(095) 732-12-12    

(096) 732-12-12     

(073) 732-12-12