Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту транспорту та транспортної інфраструктури

Співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» сьогодні протягом дня  виконали поточний ремонт 2 трамвайних вагонів та 2 тролейбусів. Відремонтовано 5 рейкових стиків. Замінено 15 колійних тяг. Очищено 84 стрілочні переводи. Виконано поточний ремонт 1100 метрів контактної мережі. Проведено профілактичні ремонти на 3 тягових підстанціях.

КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконало технічне обслуговування 22 вагонів. Проведено щоденне технічне обслуговування 6 ескалаторів, а також капітальний ремонт 1 ескалатора на станції «Проспект Свободи». На цій же станції здійснено міжремонтне обслуговування  розподільчих мереж та світильників аварійного освітлення. Перевірено автоматичне регулювання швидкості по коліям вздовж всіх станцій.

КП «Транспортна інфраструктура міста» налагодило контролери на 7 світлофорних об‘єктах. Також було замінено 3 лампи та 1 блок на світлофорних об'єктах.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 890 штрафів та евакуювала 65 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Також було надано відповіді на 15 звернень громадян.