Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Черговий по місту перевірив готовність будинків ОСББ до можливого блекауту та роботу Пункту незламності

Триває ремонт у під’їздах будинку ОСББ «Гідропаркова, 9». Торік департамент з питань самоорганізації населення ДМР уже проводив необхідні роботи – тоді була пошкоджена електропроводка та обладнання в щитовій. Наразі усувають проблеми і в інших під?їздах цього дому. 

«Це ОСББ подало відповідну заявку до нашого департаменту задля усунення аварійної ситуації, яка тут виникла. Наш департамент провів закупівлі, підрядники провели тут необхідні роботи. За дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова я перевірив виконані роботи і зазначу – зробили все якісно та оперативно. Мешканці повністю задоволені», – зазначив директор департаменту з питань самоорганізації населення ДМР Святослав Ткаченко, який цього дня є черговим по місту. 

Також Святослав Ткаченко відвідав ОСББ «Ельбрус». Тут мешканці будинку торік за програмою співфінансування отримали генератор для дахової котельні. 

Загалом торік жителі багатоповерхівок вже отримали 43 генератори для безперебійного живлення. Насамперед цей проєкт став важливим для ОСББ та ЖБК, які мають власні котельні, теплові пункти або насосні станції. 

«Загалом за цією програмою ОСББ сплатило лише 25 % вартості генератора, все інше – з міського бюджету», – зазначив Святослав Ткаченко. 

Також він перевірив роботу Пункту незламності, що розташований у Міському палаці дітей та юнацтва по вул. Набережна Перемоги, 5. «Тут є генератор, який забезпечує функціонування пункту під час відсутності освітлення. Також облаштоване місце для підзарядження гаджетів, чайник, чай, питна вода, дитяча зона, кімната для матері та дитини, місце для людей з тваринами, а також тепловентилятори та інтернет. У разі необхідності домедичної допомоги у пункті також є аптечка. Родзинкою пункту є затишна фотозона в українській тематиці. Крім цього, тут є укриття, яке також облаштовано всім необхідним», – підкреслив Святослав Ткаченко.