Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту транспорту та транспортної інфраструктури

Працівники КП «Дніпровський електротранспорт» виконали поточний ремонт 4 трамвайних вагонів та 3 тролейбусів, а також аварійно відремонтували 5 трамвайних вагонів та 3 тролейбуси. Протягом дня також замінено 30 колійних тяг. Від бруду очищено 74 стрілочних переводів. Відремонтовано 12 рейкових стиків. Замінено 90 метрів тросів. Виконано поточний ремонт 1200 метрів контактної мережі. Проведено профілактичні ремонти на 2 тягових підстанціях.

Співробітниками КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконано технічне обслуговування 14 вагонів та усунуто 2 течії підземних вод. Виконаний щоденний огляд 9 ескалаторів та поточний ремонт 1 ескалатору. Здійснено обслуговування пристроїв пожежної та охоронної сигналізації. Виконано поточні ремонти та міжремонтне обслуговування обладнання на суміщено тягознижувальній підстанції на станції «Вокзальна».

Працівники КП «Транспортна інфраструктура міста» виконали технічне обслуговування 5 світлофорних об’єктів та налагодили контролери на 5 світлофорних об’єктах. Також було демонтовано 7 антипаркувальних стовпчиків.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 644 штрафи за порушення правил паркування та евакуювала 42 авто через перешкоджання руху іншим учасникам. Також було надано відповіді на 17 звернень громадян.