Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 90 звернень. Звернення надійшли як у телеграм-канал Геннадія Корбана, так і на гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги при Громадській раді. Найбільше звернень традиційно стосувалися світла (52). 

Постраждалі на «Перемозі» отримають на руки до 2 мільйонів гривень: https://www.youtube.com/watch?v=4By00iMR9Hc

Це розмір матеріальної допомоги сім’ям, які втратили житло під час ракетного удару 14 січня. Мільйон гривень виділяє місто і мільйон гривень, за попередньою домовленістю, надійде до міста з області. 

Також багато охочих допомогти. В Україні це фонд Kiddo та Монобанк. У світі це міста-побратими Дніпра і посольства багатьох країн, на прохання яких в Україні буде відкрито спеціальний рахунок держказначейства, куди з-за кордону можна переказати гроші. 

Ці гроші, за словами голови Громадської ради, підуть напряму постраждалим людям. 

Щодо заявок дніпрян. Світло:  

Як повідомив Геннадій Корбан, справедливості у відключеннях світла досягти наразі не вдається через зріст дефіциту потужностей і як наслідок – зменшення лімітів споживання електроенергії для області: https://www.youtube.com/watch?v=4By00iMR9Hc.

Втім, за останні два дні місто повернулося до звичних стабілізаційних  графіків відключень. Як доказ,  можна побачити різке зменшення кількості звернень містян стосовно світла. 

Вода:

Селище Мирне, провулок Привільний: аварійні роботи перенесено на 21 січня через залучення спецтехніки (гідромолотів) на інших аваріях. 

Тепло: 

- вул. 152-ї дивізії, пр. Богдана Хмельницького, 119, Василя Сліпака, 52, Інженерна, 11: після аварійних робіт у котельні тепло повернуто;

- вул. Гладкова, 43, 45: після аварійних робіт у котельні налагоджують систему; 

- вул. Інженерна, 4: після аварійних робіт у котельні налагоджують систему;

- пр. Поля, 64: теча у перекритті між аптекою і магазином. Потрібен доступ до приміщення аптеки;

- вул. Тероборони, 28-а: систему обстежено, зараз її налагоджують.

Каналізація: 

Пр. Богдана Хмельницького, 8-а: під’їзд затоплений каналізаційними водами. Відбулася заміна випуску централізованого водовідведення. Дякуємо КП «Дніпроводоканал».

Вивіз сміття: 

Велика кількість гілок на вулиці Естафетній. Сміття вивезено. Дякуємо «Екологія Д».

Звернутися у Телеграм-канал Геннадія Корбана можна за посиланням – https://t.me/korbanofficial/

Заявки щодо проблем з теплопостачанням чи водопостачання можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:    

(095) 816-39-11    

(093) 261-32-25    

(063) 402-79-56    

(063) 681-61-82    

(068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.