Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Працівниками департаменту протягом дня надано 1 917 консультацій за напрямом діяльності та опрацьовано 35 звернень на гарячу лінію.

У штабі адміністрації Соборного району та НВК № 66 надано 60 консультацій щодо виділення матеріальної допомоги постраждалим від ракетних обстрілів.

За сьогодні працівники департаменту прийняли 90 пакетів документів щодо надання матеріальної допомоги, у тому числі 60 - постраждалим від ракетних обстрілів.

Проведено відповідну роботу та надано лист-згоду на придбання житла внутрішньо переміщеній особі, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України на суму 1 541 387,16 грн, вiдповiдно до Постанови № 280 (субвенція з державного бюджету).

33 особам з інвалідністю надано соціально-побутову допомогу (арт-терапія, каніс-терапія) та індивідуальну фізкультурно-спортивну реабілітацію.

В Центрах підтримки дітей та сімей перебуває 127 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Для дітей сьогодні проводилися розвиваючі та психологічні заняття.