Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпро піклується: працівники електротранспорту щодня проводять роботи задля покращення руху

У Дніпрі КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР щодня виконує профілактичні та аварійні ремонти контактної мережі та трамвайних колій. Аби інфраструктура електротранспорту завжди мала належний стан, а трамваї та тролейбуси безпечно перевозили містян – завдання, яке поставив міський голова Борис Філатов. Загалом працівники електротранспорту виконують роботи переважно вночі. Але поки у Дніпрі курсують технічні рейси зранку та ввечері, є можливість працювати ще й вдень. 

«Сьогодні ми замінили близько 150 м контактної мережі на з'їзді біля Кайдацького мосту. Щодо трамвайних колій, то сьогодні працювали на просп. Івана Мазепи. Там працівники КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР виконували профілактичні роботи на ділянці 50 м. Зокрема, замінили колійні тяги, відремонтували рейкові стики та очистили стрілочні переводи, місця, де йде розвилка колій. Загалом по місту ми щодня виконуємо чистку близько 70 стрілочних переводів – за добу вони дуже засмічуються. Усі ці роботи проводимо щодня у будь-яку пору року, бо розуміємо, що стан колій треба підтримувати в належному стані, адже через війну в нас немає фінансування замінити колії в цілому. Ми сподіваємось, що найближчим часом ми переможемо і нарешті зможемо виконати все заплановане у повному обсязі», – зазначив провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Нікіта Керенцев. 

Майстер капітального ремонту Родіон Овезов додав: «Складнощів у роботі немає, для всіх робіт у нас є все необхідне: техніка, матеріали тощо. Тож ми з усім пораємось. Загалом ділянку у 50 метрів у нас ремонтують 10 людей протягом 3-х годин».