Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра, протягом доби оброблено 585 звернень. Вони надійшли як у телеграм-канал Геннадія Корбана, так і на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги при Громадській раді. Найбільше звернень традиційно стосувалися світла (526).

Дніпряни повідомляють про відключення будинків, які, за їхніми словами, майже не відключалися: це як мінімум чотири міські локації. Чи означає це, що відключення поступово стають справедливими, покаже час, але принаймні крок у цьому напрямі зроблено.

Заявки дніпрян більш детально. Світло:

Деякі мешканці скаржаться, що через аварійні відключення у них світло буває до трьох годин на день. Разом зі світлом зникає інтернет та мобільний зв'язок і не чути сирену.

Вода:

- вул. Ротна, 17: зараз вода є.

Тепло:

- вул. Данила Галицького, 18: роботи з відновлення циркуляції теплоносія заплановані на сьогодні. Працюватиме аварійна служба;

- вул. Кленова, 1: прорив труби у підвалі, аварійні роботи тривають;

- проспект Миру, 19: насоси працюють, автоматику лагодять, голові будинку запропоновано генератор за програмою співфінансування;

- вул. Робоча, 75: прорив на теплотрасі, аварійні роботи тривають;

- вул. Робоча, 79: проведено обстеження. Тепла немає через вузькі труби у підвалі, встановлені власниками самостійно;

- вул. Старокозацька, 12: аварійні роботи в котельні проведено, зараз тепло є;

- вул. Фабрично-Заводська, 20: для остаточного обстеження потрібен доступ до квартири 152;

- вул. Фабрично-Заводська, 33: зараз тепло є;

- вул. Шевченка 36-А: після аварійних робіт у котельні по вул. Воскресенській тепло повернуто. Дякуємо КП «Теплоенерго»;

Наслідки ракетних ударів:

Дніпрянка Ольга дякує за оперативну допомогу у подоланні наслідків ворожого удару по житловому будинку на ж/м Перемога: «Уже зараз була міськрада, оглянули квартиру, зафіксували ушкодження. Вікна плівкою затягли. Хлопчики-волонтери допомогли винести розбиті склопакети. Дай Бог вам здоров'я та миру!».

Звернутися у телеграм-канал Геннадія Корбана можна за посиланням – https://t.me/korbanofficial/

Заявки щодо проблем з тепло- чи водопостачанням можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00):    

(095) 816-39-11    

(093) 261-32-25    

(063) 402-79-56    

(063) 681-61-82    

(068) 638-28-48