Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міська аварійна служба оперативно полагодила систему опалення у багатоповерхівці, аби запобігти аварійній ситуації

У багатоквартирному будинку за адресою: вул. Фабрично-заводська, 33 бригада міської аварійної служби закінчила плановий ремонт системи опалення, аби запобігти аварійній ситуації, пов’язаній з поривами. 

За словами майстра Ростислава Шетіка, ремонт запланували виконати, коли потеплішало, щоб не лишати мешканців опалення в оселях.  

«Це був плановий вид ремонту. Після обстеження виявили корозію на трубопроводі центрального опалення. Бригада  виконала ремонтно-зварювальні роботи і встановила нову поліпропіленову трубу завдовжки близько 8 метрів, яка не піддається корозії. Загалом міська аварійна служба щодня виконує близько 30-40 ремонтів залежно від виду робіт, зокрема й на магістральних трубопроводах у підвалах, домових лежаках, внутрішньобудинковій системі центрального опалення тощо. У таких роботах залучено близько 25 бригад», – розповів Ростислав Шетік. 

Міська аварійна служба у Дніпрі працює цілодобово. Щодо ситуацій, пов’язаних із внутрішньобудинковими комунікаціями, мешканці можуть одразу звертатися як онлайн (https://hotline.dniprorada.gov.ua/), так і за телефоном диспетчерської: 736-10-02.