Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Черговий по місту: директор департаменту ЖКГ проінспектував роботу котельні та перевірив ремонт теплотраси

 

Котельня, яка подає тепло у будинки Чечелівського та Центрального районів міста, працює безперебійно. У цьому особисто переконався директор департаменту ЖКГ Владислав Грицай. Цю котельню обладнали двома електричними вводами. Тобто, якщо світло вимкнуть у першій групі (згідно з графіками), то котельню можуть перепідключити на другу групу, де світло є. Під час інспекції якраз один із вводів було знеструмлено. 

«Ми побачили, що усе працює, навіть якщо один із електровводів без світла. Тож завдяки безперебійній роботі цієї котельні та всіх комунальників у понад 190 будинках є постійно тепло», – зазначив Владислав Грицай.

На особливому контролі комунальників – стан теплотрас у Дніпрі: аби всі вони були справні, і тепло доходило до будинків дніпрян. Саме забезпечення комфорту дніпрян – одне із доручень міського голови Бориса Філатова. Тож черговий по місту перевірив роботу аварійної бригади, яка ремонтує теплотрасу.

«Наразі аварійна бригада укріплює стойки теплотраси, аби вона не виходила з ладу, адже тут були пошкоджені металеві опорні конструкції. Крім цього, в нас аварійні бригади забезпечені генераторами, аби під час виїзду вони могли безперебійно усувати пошкодження», – підсумував Владислав Грицай. 

Нагадаємо, у Дніпрі продовжує працювати так званий інститут чергового по місту. За дорученням міського голови Бориса Філатова щодня профільні заступники та директори департаментів і комунальних підприємств інформують мешканців щодо різних галузей життєдіяльності обласного центру.

Якщо у вас проблеми з опаленням, звертайтесь за телефоном: 068-144-81-20, з оплатою чи заборгованістю: 095-273-14-84.