Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота транспорту

Протягом дня працівники КП «Дніпровський електротранспорт» виконали поточний ремонт 5 трамвайних вагонів та 5 тролейбусів. Також провели техобслуговування 1050 метрів контактної мережі. Аварійно відремонтовано контактну мережу на 2 ділянках після обривів.

Крім того, за день виконано профілактичні ремонти на 3 тягових підстанціях, відремонтовано 3 рейкові стики та 3 стрілочні переводи.

Задля виходу трамваїв на маршрути очищено від бруду та криги 52 стрілочні переводи.

КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконало технічне обслуговування 16 вагонів та усунуло 9 течій підземних вод. Проведено міжремонтне обслуговування розподільчої мережі та світильників освітлення тунелю з заміною ламп розжарення на ділянці Проспект Свободи - Покровська. Виконане міжремонтне обслуговування трансформаторів.

КП «Транспортна інфраструктура міста» сьогодні виконало техобслуговування 5 світлофорних об’єктів, ремонт 2 світлофорних об’єктів та обстеження 1 світлофорного об’єкта після ДТП.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 704 штрафи за порушення правил паркування та евакуювала 44 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Також було надано відповіді на 11 звернень громадян.