Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: ситуація з тепло- та водопостачанням

Два дні поспіль у Дніпрі знову застосовувалися екстрені відключення електроенергії, а також планові стабілізаційні.

Робота всіх об’єктів критичної інфраструктури Дніпра на особистому контролі міського голови Бориса Філатова. За його розпорядженням всі комунальні підприємства міста переведені на посилений режим роботи.

Станом на 06:00 КП «Жилсервіс-Дніпро», КП «Теплоенерго» та КП «Коменергосервіс»  забезпечують подачу тепла в усі оселі мешканців.

Працюють підвищувальні насосні станції (ПНС).

За минулу добу завдяки невтомній праці наших комунальників  було ліквідовано декілька аварій та виконано десятки планових робіт на водопровідних мережах та теплотрасах.

Зокрема, працівники КП «Дніпроводоканал» усунули пошкодження водопроводу по вул. М. Драгоманова, 8. Також бригада Новокодацького району провела аварійно-відновлювальні роботи по вул. Авіаційній, 18. Окрім того, аварійна бригада Соборного району виконала роботи по просп. Героїв, 12.

Загалом за добу  наші комунальники  ліквідували 45 засмічень на мережах водовідведення, а також усунули 23 пошкодження на мережах водозабезпечення. Серед ключових:

- по вул. Н. Алексєєнко, 42, Д-300 мм з колодязя;

- по вул. Перемоги, 202, Д-300 мм з колодязя;

- по вул. Святослава Хороброго, 24, Д-300 мм з колодязя;

- по просп. Залізничному, Д-300 мм з колодязя;

- по вул. Робочій, 44, Д-300 мм з колодязя;

- по пл. Соборній, 1, Д-300 мм з колодязя;

- по вул. В. Антоновича, 13, Д-500 мм з землі.

За дорученням міського голови Бориса Філатова наші комунальні служби забезпечені всім необхідним: спецтехнікою та матеріалами, тож мають можливість ліквідувати аварії оперативно.

Не забувайте про необхідність ощадно споживати енергоресурс, у тому числі у ранкові години пік. Нині енергетична система країни все ще потребує свідомого споживання, інакше не уникнути аварійних відключень живлення.

Щодо планових стабілізаційних відключень електроенергії у житлових будинках ДТЕКом та ЦЕКом, то нагадуємо, що графіки погодинних відключень є на сайтах приватних енергопостачальних компаній. Радимо завчасно знайти свої адреси, аби бути готовим до відсутності живлення до 5 годин.

Якщо ви абонент ДТЕК – https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns;

Якщо ви абонент ЦЕК – https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/754-timchasovi-grafiki-pogodinnikh-vidklyuchen.html.

Що стосується роботи аварійних бригад  Дніпра, то міська влада робить все можливе, аби мешканці не відчували суттєвих проблем з наданням якісних послуг всіма комунальними підприємствами Дніпра.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12