Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота транспорту

Працівниками КП «Дніпровський електротранспорт» виконано  поточний ремонт 9 трамвайних вагонів, а також аварійно відремонтовано 3 трамвайні вагони. 

Задля виходу трамваїв на маршрути вночі очищено від бруду 80 стрілочних переводів, 6 стрілочних переводів очищено від криги. Замінено 14 колійних тяг. Відремонтовано 12 рейкових стиків. Проведено техобслуговування 1100 метрів контактної мережі та профілактичні ремонти на 3 тягових підстанціях.

Колективом КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконано технічне обслуговування 16 вагонів та усунуто 2 течії підземних вод. Здійснено обслуговування пристроїв пожежної та охоронної сигналізації.

Виконаний щоденний огляд 12 ескалаторів та поточний ремонт 1 ескалатора. Проведено міжремонтне обслуговування розподільчих мереж та світильників освітлення службових та виробничих приміщень на станції «Вокзальна».

КП «Транспортна інфраструктура міста» сьогодні здійснила техобслуговування 6 світлофорних об’єктів та ремонт 3 світлофорних об’єктів.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 635 штрафів та евакуювала 38 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Також було надано відповіді на 24 звернення громадян.