Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: інформація станом на 14:00

8 січня. Оперативна інформація станом на 14:00   

За повідомленням приватних енергетичних компаній сьогодні у Дніпрі введені в дію стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Це тягне за собою перебої з тепло-, та водопостачанням, бо ж можливі відключення електропостачання в котельнях та на насосних станціях.

Наразі всі об'єкти теплопостачання КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» працюють та постачають тепло в оселі дніпрян.

Але в комунальних підприємствах зазначають, що ситуація з електропостачанням може змінитися у будь-яку хвилину.

Також мінлива ситуація з електропостачанням і у житлових будинках. Тому рекомендуємо заздалегідь перевірити час, коли у Вас можливе відключення електроенергії.

Зробити це можна за посиланнями:   

-  якщо ви абонент ДТЕК –  https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns;   

-  якщо ви абонент ЦЕК – https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/754-timchasovi-grafiki-pogodinnikh-vidklyuchen.html.   

Станом на 14:00 через відключення електроенергії приватними енергопостачальними компаніями зупинена робота котельні по пр. Богдана Хмельницького. Вона забезпечує опалення 1-го житлового будинку і 1-ї школи. Теплопостачання відновлять після включення електроенергії в котельні.

Також через відсутність електроенергії зупинено котельню по вул. Крамського. Від неї опалюється одна школа. Там також чекають відновлення електропостачання, аби запустити котельню.

Станом на 14:00 у Дніпрі працюють всі підвищувальні насосні станції. Тиск подачі води в будинки також у нормі.    

У разі виникнення будь-яких аварійних ситуацій на мережах водопостачання, водовідведення та теплопостачання комунальні служби оперативно та якісно ліквідують всі пошкодження. Адже за завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова комунальники мають в своєму арсеналі всю необхідну техніку та матеріали.

Станом на 14:00 аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» проводить аварійно-відновлювальні роботи по вул. Теплична, 35. Через це припинено водопостачання в будинках № 35 та 37 по вул. Теплична. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Також тривають ремонтні роботи на мережі водопостачання у селищі Сажівка на вул. Широка, 2-4. У зв’язку з цим без водопостачання тимчасово залишилися такі вулиці:

- вул. Широка;

- вул. Зарічна;

- вул. Весела.

Ремонтні роботи на цьому об’єкті комунальники виконають протягом дня, після цього водопостачання буде відновлено.

За дві години комунальники завершили аварійні роботи по вул. Виставкова, 37. На час проведення ремонту було зупинено водопостачання ж/м Ігрень. Зараз подачу води на житломасиві відновлено.

Наразі вже на завершальному етапі аварійно-відновлювальні роботи в районі пров. Парусний. Зранку через порив тепломережі було зупинено подачу тепла мешканцям таких будинків:

- пров. Парусний, 6, 8, 10, 12;

- вул. Гідропаркова, 1, 9, 11, 15, 17;

- вул. Моніторна, 10;

- учбові заклади по вул. Гідропарковій, 3;

- пров. Парусний, 14.

Зараз працівники КП «Теплоенерго» вже провели всі необхідні роботи та вже збираються відновлювати подачу теплоносія.

Міська влада Дніпра й надалі робить все можливе, аби містяни не відчували значних проблем з подачею тепла та води в їхні будинки. Всі проблемні ситуації міська влада тримає на контролі та вирішує якомога швидше.   

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:    

(056) 732-12-12    

(095) 732-12-12    

(096) 732-12-12     

(073) 732-12-12    

Також заявки на вирішення комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:    

(095) 816-39-11     

(093) 261-32-25     

(063) 402-79-56     

(063) 681-61-82     

(068) 638-28-48    

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.