Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 147 звернень. Вони надійшли у телеграм-канал Геннадія Корбана.   

Масштабних хаотичних і несправедливих, на думку містян, відключень світла вчора вдалося уникнути попри зниження температури повітря до -10.

У святковий день енергетики постаралися влаштувати свято.

Увагу людей привернули три аварії на водогоні, які виявилися складними і викликали тривалу відсутність води на ряді вулиць. Тому вчора з приводу води надійшла рекордна кількість звернень – 69.

Вода:

Дві аварії вже вдалося усунути. Роботи на ще одній ділянці тривають:

- пр. Богдана Хмельницького, 112: бригада КП «Дніпроводоканал» вчора займалася пошуком і усуненням проблем. Усунули три пошкодження на Д300. Вчора завершили остаточно. Воду повернуто.

- пр. Богдана Хмельницького, ПНС (підвищувальна насосна станція): після віялового відключення згорів електродвигун, його вже замінено резервним.

Повернуто воду на вулиці: вул. Калинова, вул. Квітки Цісик,  вул. Осіння, пр. Слобожанський та на вул. Яскрава.

- вул. Січових Стрільців, 23: складне ушкодження - Д200мм у колодязі (поздовжня тріщина) на чавунній трубі. Роботи тривають, орієнтовно для усунення потрібна ще одна доба.

Люди, які були свідками робіт, дякують працівникам водоканалу: «Навіть у святковий день чоловіки-співробітники міськводоканалу до самого вечора працювали, не дивлячись на низьку температуру повітря. І запевнили, що вода скоро буде».

Світло:  

- вул. Березинська, 45: триває заміна кабеля, мешканці просять кабель із більшим перерізом. 

Каналізація: 

- проспект Слобожанський: виявлено причину затоплення підвалу по вулиці Тепличній, 23. Причину буде усунуто, воду з підвалу відкачано. 

Газ: 

Ще раз просять допомогти з поверненням газу до ОСББ «Героїв, 17», де три роки тому Дніпрогаз відключив один стояк на 8 квартир.

ЖКГ:

- вул. Орловська, 34: просять відремонтувати сходи, які ведуть до бомбосховища. У понеділок сходи обстежать і після обстеження почнуть ремонт. 

- вул. Інженерна, 20а: просять зробити дорогу у дворі. У цьому році планується зробити.

Звернутися у Телеграм-канал голови Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана можна за посиланням: https://t.me/korbanofficial/ або поштою [email protected].  

Заявки щодо проблем з теплопостачанням чи водопостачання можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:  

(095) 816-39-11  

(093) 261-32-25  

(063) 402-79-56  

(063) 681-61-82  

(068) 638-28-48 

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.