Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: ситуація з тепло- та водопостачанням

За минулу добу, 7 січня, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 20 засмічень на мережах водовідведення, а також ліквідовано 12 пошкоджень на мережах водопостачання.

Сьогодні приватні енергопостачальні компанії застосовують у Дніпрі стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Через це протягом дня можливі зупинки роботи котелень та насосних станцій, що тягне за собою тимчасову відсутність водо- та теплопостачання у дніпрян.

Також відключення будуть стосуватися і квартир дніпрян, тому радимо переглянути графік відключень, аби розуміти коли в вашій оселі не буде світла. Зробити це можна за посиланнями:  

-  якщо ви абонент ДТЕК –  https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns;

-  якщо ви абонент ЦЕК – https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/754-timchasovi-grafiki-pogodinnikh-vidklyuchen.html.

Станом на 06:00 всі об’єкти  КП «Жилсервіс-Дніпро», КП «Теплоенерго» та КП «Коменергосервіс»  працюють та забезпечують подачу тепла в оселі городян.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра забезпечені необхідною технікою та матеріалами. Завдяки цьому будь-які ремонти на мережах водопостачання та теплопостачання у місті проводяться швидко та якісно.   

Сьогодні аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» проведе ліквідацію пошкодження на водопроводі по вул. Січових Стрільців, 23. Через це частково відсутнє водопостачання в будинках на таких вулицях:

- вул. Січових Стрільців;

- вул. Бородинська;

- вул. Виконкомівська.

Водопостачання буде відновлено протягом дня, одразу після завершення всіх ремонтних робіт.

Міська влада тримає ситуацію з теплопостачанням та водопостачанням у Дніпрі під контролем. Всі проблемні ситуації вирішуються якомога швидше, аби забезпечити повноцінне надання комунальних послуг дніпрянам.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:   

(056) 732-12-12   

(095) 732-12-12   

(096) 732-12-12    

(073) 732-12-12