Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: ситуація з тепло- та водопостачанням

За завданням міського голови Бориса Філатова всі служби міста переведені на посилений режим роботи.

У разі погіршення погодних умов і ситуації на дорогах Дніпра загалом працюватиме 86 одиниць посипальної техніки з відвалами, 10 навантажувачів, 24 одиниці мінітехніки, 18 самоскидів та 500 дорожніх робітників. Останні прибиратимуть тротуари та зупинки громадського транспорту.

Міська влада просить не лишати автівки на узбіччях доріг і  тротуарах та не заважати роботі спецтехніки.

Робота всіх об’єктів  критичної інфраструктури на особистому контролі міського голови Бориса Філатова.

Міська влада продовжує діалог з приватними енергетичними компаніями. Графіки планових відключень електроживлення у Дніпрі стануть справедливішими. Є розуміння, що не можуть в одному районі будинки знеструмлюватись два-три рази на день, а в іншому один. Розклад планових стабілізаційних відключень має бути зрозумілим для всіх і справедливим.

Наразі у Дніпрі 2 дні поспіль знову діяли планові погодинні стабілізаційні відключення.

З графіками планових погодинних стабілізаційних відключень можна ознайомитись на сайтах приватних енергопостачальних компаній.

Якщо ви абонент ДТЕК –  https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns;

Якщо ви абонент ЦЕК – https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/754-timchasovi-grafiki-pogodinnikh-vidklyuchen.html.

Станом на 06:00 всі об’єкти  КП «Жилсервіс-Дніпро», КП «Теплоенерго» та КП «Коменергосервіс»  працюють та забезпечують подачу тепла в оселі городян.

У роботі всі підвищувальні насосні станції (ПНС).

Ніч минула без масштабних аварій на комунікаціях міста.

Аварійними бригадами КП «Теплоенерго» завершено ремонтні роботи на ж/м Парус по вул. Моніторній.  Жителі вул. Моніторна 1-7, вул. В. Діївська 52, 54, 56, 62, вул. Метростроївська 12,14 та два садочки і одна школа з теплом.

КП «Дніпроводокал» завершив роботи на всіх об’єктах,  де працювали ремонтні бригади. Відновлено подачу води за наступними адресами:

- просп. Миру, 71-95;

- вул. Воскресенська, 28-36;

- вул. Юрія Савченко, 11-21.

Співробітниками КП «Дніпроводоканал» за добу усунуто 40 засмічень на мережах водовідведення, а також ліквідовано 12 пошкоджень на мережах водозабезпечення. Серед ключових:

- по просп. Миру, 83,  Д-400 мм з землі;

по ул.  Севастопільській, 16, Д-300 мм з землі.

За дорученням міського голови Бориса Філатова наші комунальні служби забезпечені всім необхідним: спецтехнікою та матеріалами, і мають можливість ліквідувати аварії оперативно, аби відновлювати водо- та теплопостачання жителям міста якомога швидше.

Будь ласка, розумно споживайте електроенергію, користуйтеся енергоємними приладами почергово. Це дозволяє знизити навантаження на енергосистему та зменшити необхідність обмеження споживання, а від так і застосування аварійних відключень.

Міська влада Дніпра робить все можливе, аби містяни не відчували суттєвих проблем з наданням якісних послуг всіма комунальними підприємствами Дніпра.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12