Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпро допомагає: заклади позашкільної освіти долучилися до збору теплих речей для тих, хто цього потребує

Заклади позашкільної освіти Дніпра долучилися до збору теплих речей для внутрішньо переміщених осіб й тих, хто опинився у складних життєвих обставинах. Такі банки одягу розгорнули й у закладах соціального захисту у різних районах міста. 

«Долучилися до колег із департаменту соціальної політики міськради щодо збору теплих речей. У місті багато внутрішньо переміщених осіб. У людей є потреба у теплому одязі, взутті. Також є в нас запити від деокупованих територій, мешканці яких теж просять привозити теплі речі. Облаштували пункти збору речей у закладах позашкільної освіти, а далі вже за розробленою логістикою їх сортуємо. За цей тиждень спостерігаємо велику активність людей, які відреагували на заклик приносити теплі речі. Наприклад, наш центр позашкільної роботи № 1 за тиждень зібрав 29 мішків одягу. Дякуємо усім мешканцям за чуйність і допомогу тим, хто дійсно її потребує», — підкреслила директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Дар’я Біла.

Методистка центру дитячої та юнацької творчості Галина Яременко розповідає: «До пункту збору речі приносять і наші співробітники, батьки, діти яких відвідують наш центр, і просто небайдужі містяни, які дізналися про такий збір і вирішили допомогти. Власне, я принесла пальто, курточку, светри. Сподіваюся, комусь знадобиться». 

До одного із згаданих пунктів звернулася Наталія з Донеччини, яка нині мешкає у Дніпрі: «Спочатку прийшли до центру, щоб записати дітей на різні гуртки, і дізналася, що тут можна отримати й речі. Така допомога нині на часі. Маю чотирьох дітей і потреба у теплому одязі, звісно, є. Дякуємо міській владі за таку ініціативу». 

Теплі речі можна приносити до закладів позашкільної освіти та Молодіжного центру Дніпра за адресами:

Самарський район: вул. Космонавтів, 8 (097-615-15-75).

Новокодацький район: вул. Юрія Кондратюка, 17-А (068-891-12-30). 

Соборний район: вул. Набережна Перемоги, 5 (066-444-68-19, 073-303-23-73).