Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: ситуація з тепло- та водопостачанням

За минулу добу завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 34 засмічення на мережах водовідведення, а також ліквідовано 19 пошкоджень на мережах водопостачання.

Сьогодні у Дніпрі знову діють стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Тому можливі перебої з тепло-, та водопостачанням. Тривалість відключень в середньому від 3 до 5 годин. Після цього подачу електроенергії в будинки, котельні, теплорозподільчі пункти та на підвищувальні насосні станції відновлюють.

Якщо ви не знаєте, коли у Вас за графіком мають вимкнути електроенергію, то перевірити це можна за посиланнями:

-  якщо ви абонент ДТЕК –  https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns;

-  якщо ви абонент ЦЕК – https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/754-timchasovi-grafiki-pogodinnikh-vidklyuchen.html.

За завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова комунальні служби забезпечені всією необхідною технікою та матеріалами для якісного та швидкого виконання аварійних та поточних ремонтів на мережах водопостачання, водовідведення та теплопостачання.   

З самого ранку працівники КП «Дніпроводоканал» розпочнуть аварійні роботи по вул. Королеви Єлизавети ІІ, 18. Через це частково припинено водопостачання у мешканців двох будинків на цій вулиці.

Ремонтні роботи комунальники планують завершити протягом дня.

Також сьогодні продовжать роботи з ліквідації пошкодження водопроводу по вул. Саксаганського, 9-А. Без водопостачання  будинки за такими адресами:

- вул. Карабинівська;

- вул. Слобідська;

- вул. Виборна;

- вул. Володимирська;

- вул. Леонтовича;

- вул. Рівненська;

- вул. Саксаганського;

- вул. Пирогова;

- вул. Олександра Кониського, 1-65.

Ремонт комунальники розпочали вчора, проте через супутні проблеми мусять продовжувати ремонтні роботи й сьогодні. Зараз комунальники докладають максимум зусиль, аби якнайшвидше повернути водопостачання дніпрянам.

Також на сьогодні заплановано проведення аварійних робіт на вул. Сагайдачного. Без водопостачання тимчасово перебувають мешканці вул. Кисневої, 2, 4, 6 та вул. Сагайдачного, 1, 5, 6, 7, 8.

Водопостачання відновлять протягом дня, одразу після завершення робіт.

У зв'язку з пошкодженням водопровідної мережі тимчасово припинено водопостачання мешканців будинків по пров. Джинчарадзе, 4 та Запорізьке шосе, 38. Всі ремонтні роботи на цьому об’єкті комунальники виконають протягом дня, після цього водопостачання буде відновлено.

Усі об’єкти теплопостачання КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» працюють стабільно, теплопостачання надходить в будинки дніпрян без перебоїв. Всі котельні підключені до електропостачання.

Станом на 06:00 через стабілізаційні відключення електроенергії приватними енергопостачальними компаніями зупинено роботу будинкових котелень КП «Теплоенерго» за такими адресами:

- вул. Конотопська;

- вул. Січеславська Набережна;

- вул. Мерзленка;

- пр. І. Мазепи;

- вул. Новоорловська;

- вул. Орловська;

- вул. Талаліхіна;

- вул. Михайла Грушевського;

- вул. Аржанова;

- вул. Артеківська;

- вул. Вознесенська;

- вул. Січових Стрільців;

- вул. Пастера;

- вул. Княгині Ольги;

- вул. В. Чапленка.

Така ж ситуація з відсутністю електропостачання і на теплорозподільчому пункті по пров. Крушельницької.

Теплопостачання у будинках на вищезазначених вулицях відновлять після того, як буде повернуто подачу електроенергії в будинкові котельні та теплорозподільчий пункт.

У КП «Теплоенерго» зазначають, що через застосування приватними енергопостачальними компаніями стабілізаційних графіків відключення електроенергії ситуація з роботою котелень та теплорозподільчих пунктів може швидко змінюватися.

До того ж, після відновлення роботи котелень потрібно ще декілька годин, аби тепло повною мірою почало надходити в домівки дніпрян.

Міська влада контролює ситуацію з тепло-, та водопостачанням у Дніпрі та оперативно вирішує всі проблемні питання. Все задля того, аби забезпечити дніпрянам повноцінне надання комунальних послуг.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:   

(056) 732-12-12   

(095) 732-12-12   

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12