Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 404 звернення. Вони надійшли як у телеграм-канал, так і на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги при Громадській раді.  

Вчора розпочали відключати світло після 14:00. Тож телеграм-канал Геннадія Корбана отримав шквал повідомлень стосовно цього – 382.

Після 15:30 світло поступово почали надавати. Дніпряни відзначають, що вчора відключення були більш наближеними до графіків.

Втім, за багатьма адресами повідомляють, що не знаходять себе у графіках або вважають, що відключення не відповідає графіку. 

Деякі дніпряни побоюються, що «компанія відключає тих самих, а думає, що відключає різних». 

Повідомлень про аварії різного роду було 18.

Повернули світло на вулицю Автобуду, 11 (усунуто аварію), вулицю Балакліївську (міська служба усунула аварію на ТП) та до під’їзду на вулиці Василя Чапленка, 29. 

Вода: 

Повернули воду на вулицю Ротну, 17, вулицю Космонавтів і Немировича-Данченка (наші комунальники провели ремонтні роботи, а саме заміну задвижки, на вулиці Агнії Барто, 5). 

Каналізація: 

До роботи комунальні служби взяли заявку, яка надійшла з вулиці Запорізьке шосе, 48 (тече каналізація у підвалі). Роботи оперативно проведено (прочищено випуск). Відкачку з підвалу заплановано на сьогодні.

Тепло:   

Вулиця Ливарна 17, тепло до оселі вже повернули.

Прийнято повідомлення про відсутність тепла по вул. Тероборони, 10, 10-А та вул. Каруни, 45. Причини перевіряються.

Прийнято повідомлення про відсутність тепла по вулиці Титова, 14. Роботи там тривають із 30 грудня. Їх веде приватна обслуговуюча компанія.

Прийнято повідомлення про відсутність тепла по проспекту Поля, 94. У сусідній квартирі виявлено звужені труби. Ситуація з'ясовується.

Комунікація міської влади з комерційними енергопостачальними компаніями триває.   

І новорічний настрій триває: люди дякують водію автобуса 136 маршруту, який прикрасив  салон і пригощає пасажирів цукерками.

Звернутися у телеграм-канал голови Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана можна за посиланням: https://t.me/korbanofficial/ або поштою [email protected].   

Заявки щодо проблем з теплопостачанням чи водопостачанням можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25   

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00.