Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота транспорту

За день КП «Дніпровський електротранспорт» виконало поточні, середні та капітальні ремонти 4 трамвайних вагонів та 5 тролейбусів. Ще на 3 тролейбусах було проведено аварійні ремонти.

Задля виходу трамваїв на маршрути вночі очищено від бруду 76 стрілочних переводів.

Протягом дня було проведено поточний ремонт 2 тягових підстанцій, а також виконано аварійний ремонт 1 поперечного тросу після обриву. Крім того, було відремонтовано 19 рейкових стиків.

КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконало технічне обслуговування 16 вагонів та усунуло 4 течії підземних вод. Також здійснено щоденний огляд 10 ескалаторів та поточний ремонт 1 ескалатору. Виконано обслуговування пристроїв пожежної й охоронної сигналізації.

КП «Транспортна інфраструктура міста» сьогодні виконало ремонт  2-х світильників на світлофорних об’єктах. Також протягом дня було встановлено 4 дорожні знаки та проведено технічне обслуговування ще 4 дорожніх знаків.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 621 штраф за порушення правил паркування та евакуювала 7 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху.