Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Ще один день без відключень електроенергії у Дніпрі.

До телеграм-каналу голови Громадської ради при міській раді Геннадія Корбана зверталися лише 30 разів. На гарячу лінію Штабу взаємодопомоги – 7 разів.

Світло:

У телеграм-каналі Геннадія Корбана люди раділи заявам державної компанії Укренерго і комерційної компанії ЦЕК про те, що відключень поки не буде. Очікували на інформацію від комерційної компанії ДТЕК (відключень вони наразі теж не робили, але заяви від них немає).

Втім, поодинокі повідомлення про вимкнення світла  були – з вулиці Гладкова, вулиці Робочої і проспекту Поля (причини встановлюються).

На вулиці Василя Сліпака компанія ЦЕК проводила роботи (зараз їх завершено). У квартирі на вулиці Софії Ковалевської, 81 заявники самі замінили пробку, яка перегоріла.

Вода, тепло:

Заявники фіксують поодинокі випадки аварій (водогін на Воскресенській, 21; водогін на вулиці Робочій, 152; каналізація на Криворізькій і на Тероборони).

Комунальники Дніпра три аварії усунули. На вулиці Тероборони – ще працюють.

На відсутність опалення скаржилися за трьома адресами.

На відсутність води – за двома.

Міська влада робить все можливе, щоб якнайшвидше дніпряни отримали якісні послуги.

Соціальна підтримка:

У чаті телеграм-каналу Геннадія Корбана присутній представник соціальної служби Дніпровської міської ради Дніпра, який допомагає людям поважного віку та дітям. Тож звертайтеся!

ЖКГ – загальні проблеми:

З вулиці 20-річчя Перемоги, 9 попросили допомоги у прибиранні під’їзду після пожежі (важко прибрати кіптяву з високої стелі останнього поверху).

На Промисловій, 76 просять прочистити зливову каналізацію.

Всі заявки в роботі.

Комунікація з ДТЕК:

Гуртожиток глухонімих (проспект Олександра Поля, 52) — надійшла заявка, що балансоутримувач не став продовжувати договір із ДТЕК про надання електроенергії і відрізав проводи. Як результат – із 8 грудня, за словами заявника, будинок без світла і опалення. Інформація перевіряється.

Звернутися у телеграм-канал Геннадія Корбана можна за посиланням:

https://t.me/korbanofficial/

пошта [email protected]

Телефони гарячої лінії Штабу взаємодопомоги:

(095)8163911

(093)2613225

(063)4027956

(063)6816182

(068)6382848

з 09:00 до 17:00, понеділок – п’ятниця.

Не забувайте залишати контактні телефони.