Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: ситуація з тепло- та водопостачанням

У  Дніпрі  ніч минула без масштабних аварій на комунікаціях міста, а також без аварійних чи стабілізаційних відключень живлення приватними енергетичними компаніями.

ДТЕК і ЦЕК відновили погодинні планові графіки відключень електроенергії. Проте поки їх у місті активно не застосовували.

Не забувайте про необхідність заощадливо споживати енергоресурс, у тому числі у ранкові години пік. Нині енергетична система країни все ще потребує свідомого споживання електроенергії, інакше не уникнути і аварійних відключень живлення.

Станом на 06:00 всі об’єкти КП «Теплоенерго», КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» - працюють та забезпечують подачу тепла в оселі містян.

У роботі й усі підвищувальні насосні станції (ПНС). Всі будинки Дніпра з водопостачанням.

Ключова робота всіх комунальних служб міста  зосереджена на аварійних та планових роботах.

Аварійні бригади  мають усі необхідні матеріали та техніку, аби оперативно виконати ремонтні роботи.

Аварійні служби  КП «Дніпроводоканал»  відновили подачу води по просп. О. Поля, буд.117-123 та вул. Леоніда Стромцова, буд.5-7. Сьогодні вранці бригада завершить всі роботи на об’єкті.

КП «Дніпроводоканал» за добу усунув  38  засмічень на мережах  водовідведення, а також ліквідував  10 пошкоджень на мережах водозабезпечення. Серед ключових:

по вул. Філософській, 39, Д-300 мм з землі;

по вул. Героїв Рятувальників, 105, Д-700 мм у камері.

Аварійні служби всіх комунальних підприємств Дніпра працюють 24/7.  За дорученням міського голови Бориса Філатова вони ліквідовують аварії оперативно, аби водопостачання у жителів міста з’являлось якомога швидко.

Міська влада Дніпра робить все можливе, аби містяни не відчували суттєвих проблем з наданням якісних послуг всіма комунальними підприємствами Дніпра.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12