Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, спільна робота  міських служб і працівників комерційних енергетичних компаній, а також енергетиків України, стає все успішнішою.

Міській владі вдалося налагодити ефективну комунікацію.

1 січня  ДТЕК дотримував слова не застосовувати відключень світла, також майже не спостерігалося  позаштатних чи аварійних ситуацій зі світлом, теплом, водою або транспортом.

Люди звертаються до телеграм-каналу голови Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана, щоб привітати зі святами чи подякувати.

Практично всім у новорічну ніч після масштабної ракетної атаки 31 грудня на енергосистему України наші комунальники встигли повернути світло і воду.

Але було два винятки:

1) подвійна аварія за адресою Софії Ковалевської, 81. Там спершу під час включення електроенергії вийшло з ладу обладнання на трансформаторній підстанції (оперативно замінено співробітниками ДТЕК), а за 15 хвилин після цього згорів кабель від підвалу до другого поверху;

2) роботи на Запорізькому шосе, 38, під час яких було пошкоджено кабель ЦЕКу.

Протягом 1 січня обидві аварії  усунено.

Зі свого боку міська влада зробить все можливе, аби люди були з теплом та водою. Дніпряни, проблеми яких вже вирішено, дякують міській владі за оперативність.

Звернутися у телеграм-канал голови Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана можна за посиланням: https://t.me/korbanofficial/ або поштою [email protected].

Заявки щодо проблем з теплопостачанням чи водопостачанням можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години:

(095) 816-39-11

(093) 261-32-35

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48