Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Черговий по місту: представник міської влади перевірив виконання аварійних робіт

У Дніпрі, за завданням міського голови Бориса Філатова, комунальні служби забезпечені всією необхідною технікою та матеріалами для виконання аварійних робіт, ремонтів на міських мережах водо-, теплопостачання, водовідведення. 31 грудня директор департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Владислав Грицай, який цього дня є черговим по місту, проінспектував виконання низки аварійних ремонтів. 

Представник міської влади відвідав Пункт незламності в одній із шкіл Чечелівського району, де міська аварійна служба ліквідувала аварію у системі опалення. 

«Тут стався порив у системі опалення. Бригада аварійної служби замінила ділянку трубопроводу, провела профілактичні роботи на стояках центрального опалення у підвальному приміщенні школи. Тепер тут тепло й сухо. Загалом на усі аварійні заявки реагуємо швидко, а такого плану — тим більше, оскільки розуміємо, як важливо, щоб у такому пункті усі комунікації (вода, тепло, електрика) були справними», — підкреслив Владислав Грицай, перебуваючи на місці. 

Також під час інспекційного об’їзду директор департаменту житлового господарства відвідав і багатоповерхівку № 56, що на житловому масиві Тополя-3.

«Цей будинок висотний, на 16 поверхів. Тут відсутнє газопостачання, тому цілком на електриці, а відтак — багатоповерхівка постійно на контролі аварійної служби. Нині новорічні приготування, йде велике навантаження на електрику. Спеціалісти аварійної служби виїхали на місце, оглянули електричні системи (рубильник, запобіжники, рівень нагрівання автоматів), перевірили на предмет перепаду напруги. Все добре. Будинок функціонує у штатному режимі», — додав Владислав Грицай. 

У Дніпрі міська аварійна служба працює 24/7, під час повітряної тривоги, у вихідні та святкові дні. При виникненні аварійних ситуацій у внутрішньобудинкових мережах мешканці можуть одразу звертатися як онлайн (https://hotline.dniprorada.gov.ua/), так і за телефоном диспетчерської: 736-10-02. 

Нагадаємо, за дорученням міського голови Бориса Філатова у Дніпрі запрацював так званий інститут чергового по місту. Щодня профільні заступники та директори департаментів і комунальних підприємств інформуватимуть мешканців щодо різних галузей життєдіяльності обласного центру.