Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: надзвичайні події за добу

До поліції за добу надійшло три повідомлення про замінування. Зокрема:

-  про замінування багатьох ТЦ та житлових будинків у Дніпрі. Повідомлення без вказаних адрес надійшло на електронну пошту кол-центру СБУ. Підрозділи ДСНС перевірили 21 ТЦ, три лікарські установи та прилеглі до них житлові будинки. Небезпечних предметів або речовин не виявлено.

-  про замінування ділового центру «Призма». Теж повідомлення надійшло на електронну пошту. У приміщеннях центру провели обстеження, небезпечних предметів або речовин не виявлено.

Водночас правоохоронці минулої доби затримали двох тимчасово переміщених осіб з м. Запоріжжя. Вони, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на алеї загиблих воїнів пошкодили стенди з фотокартками та стели з державним прапором.

У приміщенні однієї з міських лікарень Дніпра у військовослужбовця ЗСУ було виявлено та вилучено гранату «Ф-1» та запал до неї «УЗРГМ». Як пояснив військовий, вказані предмети він забув здати до військової частини.

Також правоохоронці за минулу добу виявили два факти злочинної діяльності групи осіб.

Крім цього, поліція 28 грудня запобігла самогубству неповнолітньої дівчини, яка хотіла стрибнути з мосту. Ще в одному випадку зафіксовано уже скоєне самогубство. У будівлі СІЗО  вкоротила собі віку 51-річна жителька Донецької області.

Надзвичайники за минулу добу здійснили у Дніпрі 10 виїздів. Серед них 4 – на пожежі, інші на ситуації та події, не пов’язані із займанням. Зокрема, ДСНС тричі виїжджали для надання допомоги людям.