Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення щодо проведення бюджетних слухань з питання формування показників проєкту бюджету м. Дніпра на 2023 рік

Департамент економіки, фінансів та міського бюджету міської ради повідомляє, що на виконання рішення виконкому міської ради від 27.07.2018 № 742 «Про затвердження Порядку проведення бюджетних слухань у м. Дніпрі» (зі змінами) 11.11.2022 об 11:00 планується проведення бюджетних слухань з питання формування показників проєкту бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2023 рік.

Враховуючи військову агресію рф, проведення бюджетних слухань заплановано у вигляді zoom-конференції з онлайн-трансляцією в Youtube. Тривалість заходу — 1 година.

За посиланням https://zoom.us/meeting/register/tJwsc-GpqTstGtND6YyYuK_NHtXSkLiLhw-5  мешканці територіальної громади міста матимуть можливість поставити запитання під час слухань у чаті zoom-конференції у текстовому форматі через коментарі до заступника міського голови, директора департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради Володимира Міллера.

Текстові запитання із чату zoom-конференції, які стосуються виключно проєкту бюджету міста Дніпра на 2023 рік, мешканці зможуть озвучити наживо у порядку черги їхнього відображення у чаті. За це відповідатиме модератор, який надаватиме можливість озвучити питання голосом через підключення мікрофону.

Важливо! У разі озвучення запитання наживо, мешканцю необхідно буде назвати своє прізвище, ім’я та по батькові, зазначити організацію (установу, заклад, підприємство тощо), якщо він є її представником. На озвучення питання буде надано 1 хвилину.