Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 17.10.2022 о 10.00 дистанційно в режимі онлайн

         Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 17.10.2022 о 10.00 через програму для організації відеоконференцій.

Порядок денний засідання: 

1. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Дніпровської міської територіальної громади зовнішніх мереж водопостачання. 
2. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Дніпровської міської територіальної громади зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення. 
3. Про надання дозволу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на передачу на баланс комунальних підприємств елементів благоустрою після виконання робіт по об’єкту «Капітальний ремонт пл. Шевченка в м. Дніпрі» 
4. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Дніпровської міської територіальної громади зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення. 
5. Про надання дозволу на передачу матеріальних цінностей з комунальної власності Дніпровської міської територіальної громади у державну власність.