Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Через телеграм-канал «Зайнятість Дніпро» роботу знайшли близько 5 тис. осіб

У Дніпрі інспекція з питань праці та зайнятості населення в перші дні повномасштабного вторгнення створила телеграм-канал «Зайнятість Дніпро» (@zanyatost_bot), за допомогою  якого можна знайти роботу. Цей чат-бот орієнтований насамперед на внутрішньо переміщених осіб. Мешканці Дніпра теж можуть знайти роботу через цей канал. Також тут можна заповнити анкети на проходження перекваліфікації та отримати нову професію.

За словами начальниці інспекції з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради Тетяни Янушкевич, у телеграм-каналі викладаються як вакансії від роботодавців, так і ті, що від центру зайнятості. За цей час до телеграм-каналу було надано більш ніж 20 тис. пропозицій. 

«До працевлаштування людей долучилися й виконавчі органи, комунальні підприємства, заклали, установи, підпорядковані Дніпровській міській раді. На роботу туди було взято 929 осіб, із них 184 — внутрішньо переміщені. А за даними центру зайнятості через телеграм-канал прийнято і оформлено на роботу 3 592 особи. Загалом через «Зайнятість Дніпро» працевлаштовано близько 5 тис. осіб», — розповіла під час брифінгу 10 жовтня Тетяна Янушкевич. 

Вона також висловила велику подяку тим роботодавцям, які у непрості часи продовжують працювати, вести бізнес, словом — тримати економічний фронт і бути соціально активними: «Тож у разі пошуку працівників просимо підключатися на наш канал і надавати свої вакансії. Це цілком безкоштовно. Підписники, які шукають роботу, напряму звертатимуться до роботодавців».