Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Чарівні барви Дніпра-2022»: у місті продовжують організовувати безкоштовні екскурсії

У Дніпрі для мешканців та внутрішньо переміщених осіб організували чергову безкоштовну екскурсію. Цього разу — виставкою «Чарівні барви Дніпра», яка цього року відкрилася у місті вже вшістнадцяте. 

«До нас звернулася членкиня Спілки художників України і запропонувала зробити такий чудовий спільний захід — безкоштовну екскурсію. Набрали групу із 30 осіб. Подібні заходи продовжуватимемо. Тож стежте за нашою офіційною сторінкою у Фейсбуці або телефонуйте за номером: 067-602-60-90», — розповіла начальниця Туристичного інформаційного центру Ольга Стасенко.

Водночас членкиня Спілки художників України Аделіна Браганець зазначила: «Традиційно до Дня міста відкрили виставку «Чарівні барви Дніпра». Цього року вже шістнадцяту за ліком. Це співпраця спілки художників і міської ради. Цього разу представлені твори мистецтва з 25-ти міст України 133-х авторів. Роботи відображають сучасну Україну очима художників». 

Дніпрянка Ганна Клобко теж долучилася до екскурсії разом зі своїми знайомими: «Саме знайомі запросили мене на виставку, оскільки знають, що я захоплююсь малюванням. Цікава виставка, гарні роботи. Мій погляд зокрема припав на графіку».