Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді та спорту 11.08.2022 о 10.00 дистанційно в режимі онлайн

        Засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді та спорту відбудеться 11.08.2022 о 10.00 дистанційно через додаток для організції відеоконференцій.

       Порядок денний засідання:

1. Про затвердження Міської програми розвитку та функціонування української мови "Дніпро. Українською" на 2022–2025 роки.

2. Про організацію освітнього процесу в комунальних закладах освіти Дніпровської міської ради.

3. Про надання дозволу на передачу з балансу КП "БЕЗПЕЧНА ТА ІННОВАЦІЙНА ОСВІТА" ДМР на баланс департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради обладнання.

4. Про надання дозволу на передачу з балансу КП "БЕЗПЕЧНА ТА ІННОВАЦІЙНА ОСВІТА" ДМР на баланс департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради обладнання.

5. Про надання дозволу на передачу з балансу КЗК "Дніпровські міські публічні бібліотеки" ДМР на баланс КЗПО "Дитячо-молодіжний центр "ЛІДЕР" ДМР матеріальних цінностей.

6. Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти та Типового трудового договору (контракту) керівником державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти.

7. Про зняття з контролю рішень виконкому міської ради.
                                               
8. 
Про питання проєкту Порядку денного 26 чергової сесії міської ради.
 
9. Проєкти рішень виконавчого комітету міської ради.