Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 15.08.2022 о 10.00 дистанційно в режимі онлайн

    Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 15.08.2022 о 10.00 через програму для організації відеоконференцій.

      Порядок денний засідання:


      1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.06.2022 № 617 «Про вжиття заходів щодо усунення порушень Правил благоустрою території міста Дніпра». 
      2. Про вжиття заходів щодо усунення порушень Правил благоустрою території міста Дніпра. 
      3. Про надання дозволу на укладання договору на постачання природного газу між КП «Коменергосервіс» та ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг». 
      4. Про надання дозволу на укладання договору про постачання природного газу між КП «Жилсервіс-Дніпро» ДМР та ТОВ «ГК «Нафтогаз Трейдинг». 
      5. Про конкурсну комісію щодо визначення єдиного виконавця послуг зі збору та обробки інформації для нарахування плати за надані мешканцям м. Дніпра житлово-комунальні послуги та розрахунків за ці послуги.