Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі для переселенців організували екскурсію до ботанічного саду Дніпровського національного університету ім. О. Гончара

У Дніпрі для внутрішньо переміщених осіб провели екскурсію територією ботанічного саду Дніпровського національного університету ім. О. Гончара.

«Із перших днів війни департамент екологічної політики міської ради у волонтерській діяльності. Сьогодні продовжили знайомити переселенців з нашим містом, і організували спільно ще з одним волонтерським штабом «КУСТ» для них екскурсію до ботанічного саду ДНУ. Щоб люди відволіклися, насолодилися чудовою природою. У планах ще показати внутрішньо переміщеним особам наш Монастирський острів», — сказав інспектор з охорони навколишнього середовища КП «Екополіс» Богдан Піщанський. 

Зі свого боку координаторка волонтерського штабу «КУСТ» Ірина Бондаревська розповіла: «До екскурсії приєдналися переселенці, які мешкають на базі нашого штабу. Сьогодні це група з 35 осіб. Люди залюбки виявили бажання більше дізнатися про наше місто, його гарні локації. Та й загалом такі виїзні заходи якнайкраще урізноманітнюють дозвілля людей».