Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі проведуть безкоштовні вебінари для всіх охочих представників бізнесу

У Дніпрі проведуть безкоштовні вебінари для всіх охочих представників бізнесу. Наразі в Україні малий бізнес потроху повертається до роботи. За даними квітневого опитування Європейської бізнес асоціації кількість неробочих підприємств у країні за місяць знизилася з 42% до 26%. А найбільш швидкими до адаптації та відновлення роботи виявилися Дніпропетровська, Київська, Львівська, Одеська та Івано-Франківська області. За словами начальниці управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення ДМР Ірини Журавльової, наразі важливо допомогти бізнесу швидше зорієнтуватися у законодавчих змінах під час воєнного стану. 

«Дуже важливо, аби всі підприємства наразі змогли втриматися на плаву у такий непростий час, і, звичайно, змогли й надалі продовжити розвиток після нашої перемоги. Тому ми вирішили 19 та 24 травня провести два вебінари з правових питань, пов’язаних зі змінами через воєнний стан. Долучитись до нього можуть підприємці, а також усі охочі. Наголошуємо, що участь у цих заходах безкоштовна. Для проведення ми запросили досвідченого фахівця-юриста та радницю з правових питань Галину Смишляєву», – зазначила Ірина Журавльова. 

Так 19 травня на вебінарі розказуватимуть про «Перезавантаження бізнесу з введенням воєнного стану: які правові рішення варто ухвалити». Адже з початку війни в Україні запроваджується багато змін до законодавства. Для учасників вебінару підготують практичну інформацію та розкажуть, які ризикові моменти варто знати та тим самим зменшити їхній вплив на бізнес при ухваленні конкретних рішень.

«Крім цього, розкажемо, в яких випадках краще і, можливо, економніше на певний час призупинити діяльність підприємства та зареєструвати ФОП; продовжувати орендувати, наприклад, склад, або час винайняти склад меншою площею. Окремо буде надано інформацію про зміни в оподаткуванні, про відмінності призупинення трудових відносин від перебування працівників у відпустці за власний рахунок, про переваги та недоліки таких рішень. А вже 24 травня ми поговоримо про «Релокацію бізнесу в межах України – правові складові», бо наразі частина бізнесів змушена була переміститись в інші регіони», – додала Ірина Журавльова. 

 

Долучитись до вебінару може кожен за цими посиланнями. Додаткова реєстрація для цього не потрібна. 

19 травня 2022, початок об 11:00, конференція Zoom – посилання: https://us06web.zoom.us/j/81520432651?pwd=Z0ZabUJiejFCQUFOSU1IOE5RM2hqdz09  

Ідентифікатор конференції: 815 2043 2651

Код доступу: 511006

 

24 травня 2022, початок об 11:00, конференція Zoom – посилання:

https://us06web.zoom.us/j/83099394146?pwd=RGtMMEZNaWh3N2MwaGdVblNQUEcrZz09 

Ідентифікатор конференції: 830 9939 4146

Код доступу: 109929